Rörmokare med fokus på miljön och kunden

Är du företrädare för ett fastighetsbolag? Har du en privatbostad eller är du ordförande i en bostadsrättsförening? Vill du anlita ett VVS-företag som sätter kunden och miljön i fokus? Då har du kommit rätt! Vi är ett företag som arbetar energieffektivt och som alltid fokuserar på att hitta det mest optimala arbetssättet och materialet för miljöns skull. Vi vet att du som kund vill ha ett hållbart och ekonomiskt resultat där du dessutom bäddar för en bättre miljö och framtid. Det får du när du anlitar oss. Kvalitet före kvantitet är våra ledord och de arbetar vi för in i minsta detalj!

Vår viktigaste tillgång – rörmokaren

Har du tröttnat på rörmokare som inte håller tiden och som är svåra att kommunicera med? Vår personal är vår viktigaste tillgång, och den ser vi till att förvalta på allra bästa sätt. Genom tydliga riktlinjer och ett lika tydligt fokus kan du alltid lita på att få den enkelhet som du önskar i alla dina projekt. Våra rörmokare är alltid uppdaterade när det gäller de senaste metoderna och materialen för att du som kund ska få det bästa resultatet. 100% kundnöjdhet är vår strävan och den har vi hittills uppnått och tänker fortsätta att arbeta för. Som kund ska du alltid känna dig trygg med oss och just därför är kommunikation och enkelhet så viktigt.

Tillsammans för enkelhetens skull

Vill du ha ett totalkoncept som gäller värme, vatten och miljö? Har du inte tid eller lust att vara samordnare i ditt projekt? Vi hjälper dig med planering och utförande av alla dina VVS-projekt. Men inte nog med det, med hjälp av våra samarbetspartners kan vi till och med färdigställa projekt som går utanför våra ramar av expertis. Din nöjdhet och enkelhet är det viktigaste för oss och därför tar vi gärna på oss rollen som kontaktpersoner och samordnare så att du kan luta dig tillbaka. Vi är noggranna och håller vad vi lovar. Med oss får du inte bara rörmokare, du får partners som arbetar mot samma mål som du.