Detta är Svensk Rörtjänst AB

Vi på Svensk Rörtjänst AB (SRT) är ett lokalt VVS företag vars strävan är enkelhet och kvalitet för kunden. Företagets målsättning är att alltid göra ett bra hantverk med ett förstklassigt resultat samt att alltid ha 100% nöjda kunder. Vi arbetar även med moderna samt miljömedvetna metoder. Vi hjälper alla, vi har privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag som kunder. Varmt välkommen till oss!

Vi är prisvänliga

Vi på Svensk Rörtjänst AB är inte bara skickliga på det vi gör, utan vi är även ett mycket prisvänligt företag. Oss kan du därför få bästa möjliga hjälp av utan att det alls ska behöva kosta dig mycket pengar. Vi vill nämligen kunna finnas tillgängliga för så många kunder som möjligt.

Vi värnar om miljön

Vi på Svensk Rörtjänst AB är också ett mycket miljövänligt företag. Det ser vi bland mycket annat till att vara genom att alltid använda oss av miljövänliga produkter, källsortera och återvinna, samt försöka hålla våra utsläppsnivåer så låga som möjligt. Var med och bidra till en bättre miljö tillsammans med oss!